Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.09.2021
Doplňky pro chalupáře - Antik Libuň
Dekorace pro chalupáře   Naše firma Antik-prodej se zaměřuje se svým sortimentem nejen na sběratele, ale na své si u nás příjdou i chalupáři a milov... číst celé
01.03.2019
Online nákup starožitností s garancí
Naše firma Antik Ohaveč Vám představuje novou podobu svého eshopu. Rozhodli jsme se pro Vás připravit přehledný online Antik, plný zajímavých starožit... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.12.2018 Starožitnosti
Kamenná prodejna Antik přemístěna do Libuně
Prodejna Antik v Ohavči u Jičína byla přemístěna do Libuně. Zde na Vás čekajíí zcela nové, výrazně větší prostory a širší nabídka. Navštivte nás v Li... číst celé
21.12.2018 Starožitnosti
Výkup starožitností
Starožitnosti nejen prodáváme, ale také nabízíme výkup starožitností. Přijedeme k Vám. Platba v hotovosti. číst celé
20.12.2018 Sběratelství
Reference našich spokojených zákazníků
Jsme rádi, když jsou naši zákazníci spokojení. Přečtěte si některé z referencí, které o nás napsali naši spokojení zákazníci. číst celé
Zobrazit všechny články

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kamenná prodejna Antik přemístěna do Libuně
Kamenná prodejna Antik přemístěna do Libuně
Prodejna Antik v Ohavči u Jičína byla přemístěna do Libuně. Zde na Vás čekajíí zcela nové, výrazně větší prostory a širší nabídka. Navštivte nás v Li... číst celé
Výkup starožitností
Výkup starožitností
Starožitnosti nejen prodáváme, ale také nabízíme výkup starožitností. Přijedeme k Vám. Platba v hotovosti. číst celé
Reference našich spokojených zákazníků
Reference našich spokojených zákazníků
Jsme rádi, když jsou naši zákazníci spokojení. Přečtěte si některé z referencí, které o nás napsali naši spokojení zákazníci. číst celé
Co je to vlastně starožitnost?
Co je to vlastně starožitnost?
Všechny staré věci nepatří do sběru. Možná i Vy máte doma zajímavý a hodnotný kousek nábytku, mince nebo třeba starý lustr nebo hodiny. Nechte nás tyt... číst celé
Kde nás najdete

Prodej a výkup starožitností

Roman Ruml

IČ: 65693370

Prodejna Antik Libuň

Libuň 91

Libuň 50715

tel: +420 602 657 097

e-mail: info@antik-prodej.cz

Kontakty
Logo
Antik Ohaveč
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz