Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.03.2019
Online nákup starožitností s garancí
Naše firma Antik Ohaveč Vám představuje novou podobu svého eshopu. Rozhodli jsme se pro Vás připravit přehledný online Antik, plný zajímavých starožit... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.12.2018 Starožitnosti
Kamenná prodejna Antik v Ohavči
Prodejna Antik v Ohavči u Jičína Vám nabízí mnoho zajímavých sběratelských předmětů a starožitností. Navštivte nás každý všední den od 9:00 do 16:00. ... číst celé
21.12.2018 Starožitnosti
Výkup starožitností
Starožitnosti nejen prodáváme, ale také nabízíme výkup starožitností. Přijedeme k Vám. Platba v hotovosti. číst celé
20.12.2018 Sběratelství
Reference našich spokojených zákazníků
Jsme rádi, když jsou naši zákazníci spokojení. Přečtěte si některé z referencí, které o nás napsali naši spokojení zákazníci. číst celé
Zobrazit všechny články

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu antik-prodej
Ochrana osobních údajů e-shopu antik-prodej
  1. Společnost Roman Ruml, se sídlem Jičín - Nové město, Na Jihu 530, IČ 65693370 , zapsaná u Městského úřadu Jičín - obecní živnostenský úřad. Zapsán pod evidenčním číslem živnosti 360401-4102-00 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 5 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

     

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Romanem Rumlem. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@antik-prodej.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.antik-prodej.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Kamenná prodejna Antik v Ohavči
22.12.2018 Starožitnosti
Kamenná prodejna Antik v Ohavči
Prodejna Antik v Ohavči u Jičína Vám nabízí mnoho zajímavých sběratelských předmětů a starožitností. Navštivte nás každý všední den od 9:00 do 16:00. ... číst celé
Výkup starožitností
21.12.2018 Starožitnosti
Výkup starožitností
Starožitnosti nejen prodáváme, ale také nabízíme výkup starožitností. Přijedeme k Vám. Platba v hotovosti. číst celé
Reference našich spokojených zákazníků
20.12.2018 Sběratelství
Reference našich spokojených zákazníků
Jsme rádi, když jsou naši zákazníci spokojení. Přečtěte si některé z referencí, které o nás napsali naši spokojení zákazníci. číst celé
Co je to vlastně starožitnost?
19.12.2018 Starožitnosti
Co je to vlastně starožitnost?
Všechny staré věci nepatří do sběru. Možná i Vy máte doma zajímavý a hodnotný kousek nábytku, mince nebo třeba starý lustr nebo hodiny. Nechte nás tyt... číst celé
Kde nás najdete

Prodej a výkup starožitností

Roman Ruml

IČ: 65693370

Prodejna Antik Ohaveč

Ohaveč 32

Jičín, 50601

tel: +420 602 657 097

e-mail: info@antik-prodej.cz

Kontakty
Logo
Antik Ohaveč
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz